Ford Mustang

Fantastic appearance

Wagenpark

Wij bieden u keuze uit een ruim en gevarieerd aanbod 2e hands wagens. Staat uw droomwagen er niet bij, dan gaan wij samen met u op zoek naar uw wagen. U heeft de mogelijkheid om een testrit te maken met uw gekozen wagen en kan rekenen op een snelle beschikbaarheid. Wij bieden met onze waarborg van 1 jaar een professionele dienst na verkoop. Naast onze 2e hands wagens en specialiteit Ford, kan u bij ons ook terecht voor een nieuwe wagen en andere merken.

Ford TRANSIT CUSTOM 300 L1H1

€37.510

37.510 EUR INCLUSIEF BTW. SYNC 3 MET DAB EN CARPLAY / WINTERPACK ( VERWARMDE VOORRUIT, SPIEGELS EN ZETELS )

Volkswagen Taigo

€27.750

Radio Ready 2 discover met navigatie, dab, android auto en apple carplay.
Zetelverwarming, elektrisch inklapbare...

Over ons

Garage Bettens is een echt familiebedrijf dat bij de opvolging door de 2e generatie in 2004 verhuisd is naar een groter pand met ruime showroom. Jan Bettens en echtgenote Delphine begeleiden u naar de juiste keuze bij uw aankoop van uw nieuwe of 2e-hands wagen. Door onze persoonlijke aanpak staan we dichter bij u waardoor we een lange-termijn-relatie met u kunnen opbouwen.

 

Onze uitstekende service werd bekroond met een Award “Vriendelijkste Handelaar van Deinze”

Werkplaats

Wij blijven investeren in apparatuur en opleiding zodat onze medewerkers u perfect werk kunnen afleveren. Wanneer uw wagen bij ons binnen is, brengen wij u persoonlijk naar uw bestemming in de buurt of brengen wij uw wagen terug naar uw werk. U kan voor een kleine prijs gebruik maken van een vervangwagen of bij mooi weer één van onze fietsen lenen om de prachtige Leiestreek te verkennen.

Contact opnemen?

Wenst u met ons kennis te maken of zit u met een brandende vraag, neem dan gerust contact op of kom langs in onze garage.
Wij ontvangen u graag voor een aangename kennismaking en een leuke babbel.

Diensten

Wij bieden alle know-how onder één dak. Zo kan u in alle vertrouwen beroep doen op ons jong en dynamisch team met zijn uitstekende vakmanschap en ervaring. Beroep doen op onze diensten is kiezen voor veiligheid en betrouwbaarheid. 

Onderhoud

Herstellingen

Carrosserie

Trekhaak

Techniek

Koetswerk

Banden

Glas